Els veïns del Puig aprenen a cuidar-se
Durant diverses sessions, reben informació professional i realitzen exercicis pràctics per a mantindre una vida saludable
12/05/2017

Una vintena de persones acudiren a la primera sessió del programa "Aprenent a cuidar-se". Una iniciativa posada en marxa de manera conjunta pels departaments de sanitat de la Generalitat i l'Ajuntament l'objectiu de la qual  és fomentar la salut a través del foment de l'exercici i les pautes de vida saludables. Són tallers teoricopràctics que es realitzen al Centre de Salut del Puig. Primer s'impartix la informació teòrica i, després, es realitza una classe de gimnàstica adaptada al tema tractat.
La sessió primera tractava dels beneficis de l'exercici físic all tractament de l'artrosi. La doctora Pilar Vilanova explicà les característiques d'esta malaltia, com enfrontar-se a ella i els beneficis que l'exercici físic pot aportar-los en el tractament i evitació de complicacions. Posteriorment, i de forma pràctica, la monitora Amparo Vila els va ensenyar una sèrie d'exercicis per a realitzar-los en el seu domicili o en grups.

 “Valorem de manera molt positiva l'acollida que ha tingut esta primera sessió i ens anima a continuar en la línia de la promoció de la salut a través de l'exercici i la prevenció”, assegurà el regidor de Sanitat, Julià Oriola.
 

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30