Turisme instal·larà jocs infantils a la platja del Puig
14/11/2017

El municipi del Puig ha sigut una de les 48 localitats triades per l'Agència Valenciana de Turisme (AVT) per ubicar noves instal·lacions de jocs infantils en la seua platja.

L'organisme turístic instal·larà macrojocs i jocs infantils decorats al voltant de la fauna marina mediterrània que comptaran amb nombrosos elements per a l'esbarjo dels més menuts. Des de tobogans en espiral, tobogans oberts, ponts amb esglaons penjants i amb xarxes d'enfiladissa, fins barres de psicomotrocitat, tablers temàtics i bancs.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat  que "la lluita contra la desestacionalització és un dels nostres grans reptes, i iniciatives com esta, que doten de valor les nostres platges els 365 dies de l'any, permiten assolir este objectiu".

La regidora de Turisme Maria Saldaña celebra que El Puig forme part dels municipis triats per dur a terme esta iniciativa. "Gràcies a l'impuls turístic que està tenint el poble, amb iniciatives com les rutes teatralitzades, la recuperació i acondicionament de les nostres platges, la participació en fires sectorials o l'adhesió al Codi Ètic del Turisme, l'Agència Valenciana de Turisme ens té com una destinació turística de referència", assenyala.

Saldaña indica que "el projecte ampliarà l'oferta d'oci de les nostres platges i les farà més atractives per als seus residents i els visitants potencials". La instal·lació de jocs per als més menuts "és especialment significativa per a un municipi com el Puig, ja que reforçarà el nostre caràcter com a destinació turística familiar, que ja ha sigut reconegut i premiat per organismes com el Club de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana".