Taller de Nadal per a persones amb diversitat funcional
La inscripció és del 3 al 12 de desembre al centre García Lorca
21/11/2018

La regidoria de Benestar Social ha organitzat un taller per a persones amb diversitat funcional durant les properes festes de Nadal. La iniciativa, que espera tindre la mateixa bona acollida que l’Escola d’Estiu, tindrà lloc durant els propers 26, 27 i 28 de desembre i els 2, 3 i 4 de gener.

Durant estos dies s’oferirà a l’alumnat diverses activitats culturals, artístiques, esportives, cognitives i socials que estaran orientades a estimular el seu desenvolupament personal.

La regidora de Benestar Social Maite Sánchez remarca que “l’objectiu no és només que s’ho passen bé, sinó poder ajudar-los a créixer tant des del punt de vista psicomotor com des del comunicatiu i l’afectiu social”.

El taller s’impartirà al centre cultural García Lorca amb horari de 9:30 del matí fins les 13:30 hores del migdia.

El preu per inscriure’s és de 5 euros. Les inscripcions podran fer-se del 3 al 12 de desembre al mateix centre García Lorca en horari de 8:00 a 14:00 hores i seran acceptades per ordre de registre.

Des de l’Ajuntament es recorda que les places són limitades i que, si el serveix ho requerira, podrien produir-se modificacions en l’horari o en l’ubicació del taller que es comunicarien puntualment a les persones participants.