Renfe adjudica les obres d'accessibilitat de l'estació del Puig després d'anys de reivindicació
24/08/2017

La companyia ha adjudicat les obres de millora de l'estació del Puig a la constructora Ecisa. Aquesta empresa s'encarregarà de reformar l'estació de trens del municipi per a aconseguir que siga accessible per a persones amb diversitat funcional.

L'adjudicació és una excel·lent notícia per a l'Ajuntament perquè suposa el pas previ a l'inici definitiu de les obres.

L'anunci de la licitació estableix que, un cop iniciats els treballs, l'empresa adjudicatària disposarà d'un termini de nou mesos per a acabar-los. L'alcaldessa Luisa Salvador urgeix Renfe i Ecisa "a iniciar les obres tan prompte com siga possible".

"Els veïns del Puig fa més d'una dècada que demanen la reforma de l'estació i no poden suportar ni un nou retard més", explica Salvador. "És indignant que a dia de hui els veïns amb diversitat funcional continuen veient-se obligats a traslladar-se a un altre municipi en cotxe per a fer servir el tren".

Una espera massa llarga

Tindre una estació de trens accessible per a tothom és una reivindicació que el municipi del Puig "fa anys que trasllada a Renfe i al govern d'Espanya", asegura l'alcaldessa.

Després de diversos anys d'interpel·lacions per part de l'Ajuntament, el 4 de març de 2016, Renfe va anunciar que obria el procés per a licitar les obres, és a dir, ha necessitat més d'un any per a adjudicar-les.

L'Ajuntament insta la companyia "perquè no hi haja cap retard més i les obres comencen a executar-se tan prompte com siga possible".

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28