Es reforça l'operatiu contra els mosquits
17/07/2017

Enguany la calor i les plutges torrencials han arribat abans de temps. Estos són els dos principals factors de risc que han contribuït a què la proliferació de mosquits estiga sent major que la d'altres anys. Per aquesta raó, la regidoria de Sanitat ha reforçat l'operatiu que tradicionalment organitza tots els anys per controlar la seua presència en el terme municipal.

Cada quinze dies vénen els operaris d'una empresa contractada per fumigar les zones vulnerables del poble. El seu treball està sent reforçat en el dia a dia amb l'actuació dels operaris municipals que acudeixen a fumigar les zones on es detecta la presència de mosquits.

La campanya periòdica de control de vectors (mosques i mosquits) actua en distintes zones ajardinades del municipi, tant en el nucli urbà com en la platja, aplicant tractaments larvicides i plaguicides. Els treballs s'apliquen també en marjals i sèquies, així com en punts en què per l'afluència de gent s'ha estimat convenient que hi haja un major seguiment.

Així i tot, des de Sanitat es recorda que la prevenció és fonamental i que la col·laboració ciutadana és vital per controlar l'existència d'aigua estancada en indrets com neumàtics, gerros, joguines, basses, etc. Unes zones que constitueixen l'hàbitat ideal per als mosquits i que és fonamental que puguen ser detectades a temps per netejar-les i evitar la proliferació dels insectes.

Des de Sanitat s'agraeix la col·laboració ciutadana i s'informa que les persones que detecten qualsevol possible focus poden comunicar-ho a buzondelciudadano@elpuig.org

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30