El Puig organitza unes jornades d’intercanvi juvenil europeu
29/10/2018

T’agradaria passar uns mesos treballant a Europa però no saps com? Et comboia la possibilitat de conèixer gent d’altres països europeus i practicar l’anglès compartint experiències amb ells?

La regidoria de Joventut i la regidoria de Treball, a través de l’Agència de d’Ocupació i Desenvolupament Local, han organitzat unes jornades d’intercanvi juvenil europeu que tindran lloc del 25 al 30 de novembre al Puig.

En ella es convida als i les joves del poble de 18 a 30 anys a compartir moments inoblidables amb 20 joves de quatre països d’Europa a través de xerrades informatives sobre l’ocupació a Europa, sessions de millora d’habilitats professionals i personals, motivacions per a la cerca de treball, activitats esportives i d’oci.

L’intercanvi és una ferramenta del programa Erasmus+ que serveix per compartir experiències entre joves, fomentar la participació social i sobre tot aprendre aprenent. L’experiència és totalment gratuïta i es desenvolupa íntegrament en anglès.

Les persones interessades a participar podeu posar-vos en contacte amb la regidoria de Joventut (610 10 07 67) o la de Treball (666 200 592) per sol·licitar més informació.