La prestigiosa oncòloga Ana Lluch parla dels avanços en el diagnòstic i el tractament del càncer de mama
Les diferents realitats de les dones estan sent l'eix central del programa de la Setmana de la Dona
8/03/2017

Desenes de persones van acudir  a la xarrada que impartia la reconeguda oncòloga Ana Lluch Hernández en El Puig. El col·loqui va ser un èxit total i el públic assistent –més de 150 persones- va quedar encantat. La doctora, que compta amb l'alta distinció de la Generalitat Valenciana al mèrit científic, va parlar llargament sobre esta malaltia i, al final, es va obrir un torn de preguntes amb el públic. L'alcaldessa, Luisa Salvador, li va entregar un socarrat i un exemplar del llibre “El Puig de Santa Maria. El parlar d'un poble” com a agraïment al seu treball i disponibilitat per al municipi.

L'acte forma part del programa de la Setmana de la Dona. Enguany, els tallers busquen conéixer la situació real de les dones per a, a partir d'ací, promoure la igualtat efectiva entre ambdós sexes. Un objectiu que prendrà forma en el Pla Municipal d'Igualtat d'Oportunitats que, en este moment, està en fase d'elaboració.  

“La programació va dirigida a tota la societat en general, xiquets i majors, hòmens i dones, tots tenen cabuda perquè tots som part implicada en la consecució de la societat igualitària i de drets plens que anhelem”, ha indicat la Regidora de Benestar Social Maite Sánchez.

La solidaritat tindrà un buit important i el dijous 9 de març tindrà lloc la caminada solidària en què s'espera una gran participació. La recaptació serà a benefici de Caritas Parroquial i Creu Roja El Puig.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30