El I Pla d'Igualtat comença a agafar forma
En la primera reunió de la Comissió de Diagnòstic, formada per representants de les associacions locals, es va generar un intens debat sobre temes com la conciliació familiar, joventut, participació i salut
8/05/2017

Des del departament de Servicis Socials, en col·laboració amb les diferents associacions, s'ha començat treballar en el disseny i implantació del I Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Hòmens d'El Puig de Santa Maria. L'objectiu és que la ciutadania participe de primera mà en la seua elaboració i així es puguen determinar les  necessitats reals de la població i com poden resoldre's.

Es van exposar els diferents punts de vista, generant un intens debat sobre temes com la conciliació familiar, la joventut, participació i salut. Algunes idees que van sorgir d'esta trobada són iniciatives molt interessants, com per exemple l'organització de distintes activitats entre diverses associacions, portar l'acció als carrers del poble i organitzar tornejos esportius mixtos.

Un Pla d'Igualtat treballa especialment a reforçar les estructures de l'Estat del Benestar, és a dir, proporciona el suport social a les persones per a reduir les desigualtats de qualsevol tipus i origen, prestant especial atenció a aquelles que poden donar-se entre dones i hòmens. Precisament, es tracta de donar una cobertura multidisciplinària al canvi social; sempre seguint els valors que ho orienten: compromís, igualtat, equitat, no discriminació, transversalitat, responsabilitat, participació i diversitat.

El pròxim 19 de maig tindrà lloc el I Consell de Participació Ciutadana, a través del qual es pretén acostar el Pla d'Igualtat a la ciutadania perquè traslladen les seues impressions.

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30