Pactem Nord habilita un aula al Puig per atendre consultes sobre ocupació i noves tecnologies
Funciona els dimarts i dijous de 9 a 14 hores al Centre Municipal Garcia Lorca
13/03/2017

El Consorci Pactem Nord ha ficat en funcionament sis aules a l'Horta Nord on les persones interessades poden gestionar a l'instant qualsevol tràmit relacionat amb l'ocupació i les noves tecnologies. El seu ús és gratuït,  estan obertes a tota la ciutadania de la comarca i s’ubiquen estratègicament per a donar la major cobertura possible. Al Puig, l’Aula de suport informàtic per a l'ocupació funciona els dimarts i dijous de 9 a 14 hores al Centre Municipal Garcia Lorca. A més a més, hi ha a Albalat dels Sorells, Montcada, Alboraia, Puçol i Tavernes Blanques.  Les aules, d'ús gratuït i obertes a tota la ciutadania de l'Horta Nord, se situen estratègicament per a donar la major cobertura possible des de aquests ajuntaments.  Totes estan equipades amb diferents equips informàtics i connexió a internet on les persones poden realitzar qualsevol tràmit respecte a l'ocupació.

En aquest sentit, entre els serveis que s'ofereixen en aquestes aules es troben els de recerca d'ocupació a través d'aplicacions mòbils, obtenció de la vida laboral per diferents mètodes, utilització del DNI o altres certificats per a gestions en línia amb serveis públics d'ocupació, enviament de curriculum a través de telèfons mòbils, alta en portals d'ocupació, actualització del perfil personal en el SERVEF o com elaborar un videocurriculum.

Per a la seua utilització cal registrar-se prèviament en qualsevol agència d'ocupació local de l'Horta Nord o en les pròpies aules, la ubicació de les quals es descriu en la pàgina web de Pactem Nord, www.consorci.info.

Així mateix, a més de prestar ajuda a aquelles persones que necessiten saber més sobre l'ocupació i les noves tecnologies, en les mateixes aules s'oferiran diversos tallers monogràfics d'un matí sobre qüestions clau en aquest àmbit: introducció a la informàtica, curriculum i correu electrònic per a la cerca d'ocupació, gestions en línia per a l'ocupació, estratègies innovadores per a presentar una candidatura i trobar feina en internet i les xarxes socials.

Per a inscriure's en aquests cursos temàtics s'ha d'emplenar un formulari disponible en la pàgina web de Pactem Nord o registrar-se en les mateixes aules de suport. Tots els tallers es repetiran en cadascuna de les sis sales d'ordinadors adscrites al projecte i en qualsevol municipi de l'Horta Nord que ho sol·licite i que dispose d'una demanda de població usuària.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30