L’escola de pilota del Puig copa els trofeus de Frontó del JECV 2016/17
26/09/2017

El passat diumenge 24 de setembre va tindre lloc el lliurament de trofeus dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana (JECV) 2016/17 i els equips benjamí, infantil i cadet de l’escola de la penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig, que competien en la modalitat de Frontó, van emportar-se els màxims guardons de la seua categoria.

L’equip benjamí, format per Carlos Piquer, Joan Tamayo i Adrià Silva, va recollir el guardó principal provincial i l’autonòmic. Els membres de l’equip infantil, Alberto Piquer i Hugo Aceituno, van rebre el trofeu com el millor equip provincial i autonòmic. Igualment, l’equip cadet, format per Marco Gimeno i Saul Escudero, va obtindre el guardó al millor conjunt provincial i autonòmic en la seua categoria.

El lliurament dels trofeus va tindre lloc en la Sala de Vidre de l’ajuntament de València, amb motiu de la celebració del Dia de la Pilota Valenciana.

L’acte va comptar amb la presència del regidor d’Esports Fernando Checa, qui ha destacat que “els trofeus guanyats confirmen el model educatiu i esportiu de l’Escola de Pilota del Puig, que s’ha convertit en tot un referent en el món de la pilota”.