L’Ajuntament treu a concurs la gestió del bar-restaurant del Poliesportiu
7/03/2018

L’Ajuntament vol tornar a obrir les portes del bar-restaurant ubicat en el poliesportiu municipal La Pedrera i ha tret a concurs la gestió del local per un període de 10 anys prorrogable a altres cinc.

L’edifici compta amb una superfície d’aproximadament 146 metres quadrats i una terrassa d’uns 45 que donen una capacitat màxima per a 100 persones.

Situat en un punt estratègic dins el poliesportiu municipal, el negoci donaria servei als centenars de persones que acudeixen diàriament al centre esportiu així com al veïnat de l’entorn, situat en una zona on de moment no hi hauria cap altre negoci de restauració.

Durant els mesos d’estiu, el concessionari disposaria de la possibilitat de muntar un quiosc o carret ambulant a la zona de la piscina i les pistes esportives.

Els plecs del concurs poden consultar-se en la documentació adjunta a esta informació i en l’apartat de Concessions del Perfil del Contratant del lloc web municipal.

En ells es descriuen el funcionament del procés i quines són les condicions tècniques, administratives i econòmiques per les quals s’otorgarà la concessió.

Les persones i empreses interessades en participar en este concurs poden acudir a l’Ajuntament a sol·licitar informació i aclarir qualsevol dubte que els puga sorgir.

El termini per enviar propostes és del 7 al 21 de març, ambdós dies inclosos.