El Centre de Salut del Puig incorpora una nova plaça de metge
Després de dos anys de converses i visites a la Conselleria de Sanitat, l’alcaldessa Luisa Salvador aconsegueix l’ampliació del personal sanitari
30/11/2018

Una bona notícia per a la salut dels habitants del Puig de Santa Maria. Després de dos anys d’intenses converses i visites a la Conselleria de Sanitat, l’alcaldessa Luisa Salvador ha aconseguit que el Centre de Salut incorpore una nova plaça de metge que millorarà l’assistència sanitària del municipi.

Salvador assenyala que “portàvem molt de temps esperant esta nova incorporació”, la qual considera “fonamental” perquè "ajudarà a que estigam millor atesos i es reduisquen els temps d’espera”. L’alcaldessa agraeix especialment al gerent de l’Hospital de Sagunt i cap de l’Àrea 4 José Luís Chover la seua implicació i les gestions realitzades per a fer-ho possible.

La persona que ocuparà la nova plaça s’incorporarà al seu lloc de treball el proper dimarts 4 de desembre. A partir d’este moment el Centre de Salut de la localitat passarà a comptar amb 5 metges i 2 pediatres, un professional més dels que tenia fins ara.