• Imagen
Saluda de l'alcaldessa

Benvolguts ciutadans i ciutadanes,

 

Benvinguts a la pàgina web de l’Ajuntament del Puig de Santa Maria. Comencem una nova etapa plena d’il.lusió i de reptes, en què la gestió dels assumptes de la ciutadania es va a realizar des d’una perspectiva social, igualitària i amb absoluta transparència.

 

Aspirem a que tots els veïns participen de la vida pública del nostre municipi i anem a implementar les mesures que siguen necessàries per aconseguir-ho. El nostre projecte tindrà sentit si fem que l’Ajuntament passe de ser un ens complexe i allunyat de la realitat diària a un instrument més en el dia a dia dels ciutadans, una ferramenta que els ajude a resoldre problemes, un lloc on exposar totes les seues inquietuds, dubtes i aspiracions.

 

Com a l’administració més apropada als ciutadans hem de ser capaços de posar cara i nom a cadascun dels nostres veïns.  Açò que   resulta impossible per a les instàncies de poder més allunyades dels ciutadans, com l’Estat i la Comunitat Autónoma, és possible i necessari en l’àmbit local. Servir els nostres conciutadans i treballar per a tots i cada un d’ells i elles  serà la nostra prioritat i és la idea que va a presidir la nostra tasca diària.

 

Salutacions i tot el meu afecte als meus veïns i veïnes de El Puig de Santa Maria,

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30